Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
200 fokra előmelegítem a sütőt.
A csokit gőz fölött megolvasztom, majd belekeverem a kockázott margarint.Kicsit hagyom hűlni.A tojásokat a cukorral habosra keverem, majd szépen lassan, folyamatos keverés közben hozzáadom a csokit.Legvégül pedig beleszitálom a lisztet és a kimargarinozott, lisztezett formákba töltöm.
8-10 percig sütöm, de ez sütő függő.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Arra figyelni kell, hogy ne süssük túl, mert a lényege a lágy krémes belső.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
izabella69
2014.01.24 14:04
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kockázott margarint, cukorral habosra, lágy krémes, kimargarinozott, beleszitálom, megolvasztom, előmelegítem, belekeverem, csokibomba, folyamatos, lisztezett, margarint, kockázott, tojásokat, csokoládé, hozzáadom, cukorral, Legvégül, porcukor, margarin, formákba, figyelni, Brutális, habosra, keverem, lisztet, keverés, lényege, krémes, csokoládé, Rama margarin, tojás, porcukor, liszt,
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|